tiistai 8. heinäkuuta 2014

Syksyä odotellessa!

Niinpä niin. Viimeinen viikko kesälomaa menossa, eikä ole paljon naista näkynyt. Roller derbyäkin on kuitenkin lomaan mahtunut. Kokeilin kerran tuomarina oloa kun järjestimme kotona sekascrimmin. Ja siistiä oli! Syyskaudella pääsee toivottavasti kokeilemaan lisää, ja siirtämään luultavasti painopisteensä refeilyn pariin. Lisäksi sain taas uusia NSO-kokemuksia Kalajoella Pohjola Cupin turnauksessa, tällä kertaa Penalty Trackerin roolissa.

Sisätreeneissä pääsi myös kokeilemaan kierroksia, tämän hetken ennätys on 23 kierrosta. Työtä siis vielä edessä, että sen 27 saa kirittyä kiinni... Kesän liikunnat ovat jääneet varsin vähäisiksi, lenkille ei vaan saa aikaiseksi lähdettyä. Uiminenkin on jäänyt kesän koitettua, luonnonvedet ovat niin kylmiä, ja maauimalan veden klooripitoisuutta ei iho kestä. Selityksiä selityksiä, ehkä tältäkin osalta syksy tuo reippautta. Olen niin viimeiseen asti syksy-fiilistelijä, että luultavasti syksy tuokin reippautta aiheeseen kuin aiheeseen.

Pori Rolling Brigaden some on vienyt kesäisen derby-aktiiviuteni täällä netin syövereissä. Sain kunnian toimia joukkueen sisäisenä tiedotusvastaavana, ja olenkin siihen koittanut uppoutua siivoillen joukkueen face-sivuja ja selkeyttäen info-osuuksia. Lisäksi olen väkertänyt joukkueen virallisia nettisivuja kohti julkaisukuntoa.

Tällaisia kuulumisia taas, ilmoitus elossaolosta =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti