torstai 24. heinäkuuta 2014

Helletreeniä

Olen syksyihminen. Ja vähän talvi-ihminenkin. Keväällä aivastuttaa, ja nää kesähelteet ei vaan sovi mulle. 22 astetta olisi sellainen sopiva maksimilämpötila. Niinpä nämä viimeiset pari viikkoa ovat olleet ihan hirveää aikaa, onneksi on päässyt jo takaisin töihin, siellä on sentään ilmastointi =D

Luistelukin näillä ilmoilla on aika karseaa. Tosin kun hikivesi valuu jo valmiiksi, miksipä ei mennä luistelemaan. Vähäiset luistelut ovatkin sijoittuneet melko myöhäiseen iltaan, ei näitä ilmoja vaan kestä keskipäivällä. Eilen aamusti kuitenkin repäisimme joukkuekamun kanssa.


Ylläoleva kuva on otettu auringon noustessa, eilen aamulla klo 5. Lämpötila n. 20 astetta, eli juuri kiva ilma luistella. Heitettiin puolentoista tunnin lenkki, ja kun kokemus oli niin hieno, toistettiin lenkki tänä aamuna samoihin aikoihin. Mitäpä sitä ei tekisi derbyn eteen?
Kovin monena peräkkäisenä aamuna tällaisiin heräämisaikoihin ei tosin pysty...

Kuntoiluni otti askeleen eteen päin eilen. Kävelin Antinkadulle, sisään uudehkon kuntosalin ovista, ja ostin jäsenyyden. Kyseessä on vauhdilla leviävä ketju Fitness 24 Seven, ympäri vuorokauden auki oleva halpasali. Tänään kävin sitten ensimmäisen kerran tutustumassa, aamuluistelujen jälkeen.

Näin ensialkuun salitreenin pariin palatessa (edellisestä aktiivitreenauksesta on aikaa yli kaksi vuotta) arvostan suuresti sitä, että salilta löytyy naisten oma alue. Saa olla katseilta suojassa kun ähisee ja ihmettelee =D. Saliohjelman luonninkin aloitin tänään, vähän uutena alueella. Aiempiin salijäsenyyksiini on sisältynyt ohjelma, joten nyt kun sitä tekee itsenäisesti, vaatii se vähän opiskelua.
Pääasiallisena lähteenäni käytin punttis.net -sivustoa. Yhdistelin ulkomuistista muutamaakin eri ohjelmaa, aloittelijan kolmijakoista sekä HST-ohjelmaa. Ylä- ja keskivartalopainotteisesti olisi tarkoitus keskittyä treenaamaan, jaloilla on jo hyvä etumatka luistelun ansiosta.

Nyt vaan täytyy koittaa pitää into päällä, saisi kunnon kohoamaan derbyäkin varten, ja tätä elopainoa hupenemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti