sunnuntai 10. elokuuta 2014

Elokuu!

No nyt se syksy on täällä! Vaikka elokuu ilmeisesti virallisesti onkin kesäkuukausi, tarkoittaa se minulle syksyä. Luontokin tuoksuu jo ihan erilaiselta kuin keskikesällä.

Tänään tuli heitettyä ulkoluistelulenkkikin ensimmäistä kertaa tällä viikolla. Lämpötila oli miellyttävä 22 astetta, hiki nousi pintaan niin että tunsi tekevänsä jotain, mutta pystyi silti mukavasti heittämään sen n. 10 kilometrin lenkin niin, että puhtia olisi riittänyt enempäänkin vielä. 


Olen lähiaikoina kovasti ihaillut roller derbyn tuottamia tuloksia. Vaikka elopainoni ei ole pahemmin tippunut viimeisen puolen vuoden aikana, on rasvaprosentti huvennut ja erityisesti jalat kiinteytyneet. Sievästi myös alkavat lihakset erottua jaloista, minkä johdosta nälkä kasvaa syödessä. Kuntosalillä käyminen on pysynyt 3-4 viikkokäynnin tahdissa, eikä motivaation puutteesta ole vilaustakaan. 

Pakko myöntää, mutta mä nautin tästä itseni rääkkäämisestä! Se kaikkensa antanut fiilis treenin jälkeen, ja seuraavana päivänä kivistävät lihakset, se on tavoite. Ainut miinus on se, että salitreenin lisääntyessä on koko ajan ihan hirmuinen nälkä! On vaikea vastustaa (ylen)syömistä, ja pitää kiinni paremmista ruokatavoista, kun nälkä kurnii. Oletan kuitenkin, että tunne tasoittuu ajan kanssa. 


Ilo on myös Pinterest, täynnä motivaatikuvia. Ylläolevan ajattelin ottaa ohjenuorakseni, sopivan simppeliä. Maanantai-ohjeistus on erityisen hyvä kun sitä hetken pohtii! Elämänmuutokset kun alkavat aina maanantaina, ja myös jos tulee lipsuttua, ne päätetään aloittaa uudelleen seuraavana maanantaina. Näin myös minun kohdallani, ja viikon alku usein määrittää koko loppuviikon suunnan. 

HeiaHeiaan olen määrittänyt viikkotavoitteeksi 5 tuntia liikuntaa. Ikävän usein se on jäänyt vajaaksi, mutta uskon että syksy korjaa tämänkin. Uimahalli avaa ovensa taas viikon kuluttua, syyskuussa alkavat salitreenit roller derbyssä, ja siihen mennessä kuntosaleilu on kunnolla fiksoitunut elämääni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti