sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kirjavinkki: Desk Jockey Jam


"Whip It meets Wall Street."

Jos olet vailla nopeasti luettavaa, kevyttä kirjallisuutta englanniksi, tämä voisi olla nappivalinta. Ainslie Paton on australialaiskirjailija, joka kirjoittaa pääasiassa kevyttä chicklit-kirjallisuutta. Tämä putoaa samaan kategoriaan mahtavalla roller derby -hengellä varustettuna.

Surffausta harrastava Anthony ja roller derby -kentällä vapaa-aikansa viettävä Bree ovat työtovereita, ja eivät tule toimeen. Molemmilla on toisesta kovin yksipuolinen, tiukkapipoinen kuva ja he ovatkin varsinaisen yllätyksen edessä kun päätyvät tutustumaan paremmin toisiinsa derbylle tyypillisen väärinkäsityksen siivittämänä.

Tarina on melko tavallinen viha muuttuu rakkaudeksi, mutta tiivis paketti liikkuu reippaasti ja pitää otteessaan. Juuri mukavaa ajanvietettä, kun vaikkapa derbysäännöt alkavat puuduttaa, mutta englannin kieli pysyy hyvin vireessä ;)

His balance was good, but his eyes were down on his skates. "Look at me not the floor." His head came up and his eyes arrowed to hers. She felt the intensity of the look all the way to her wheels. She had to cough first to get her throat to work. "Don't look at me like that."
He grinned. "Like what? Like you're the only thing holding me upright?"
"Like the cat that got the cream."
His grin got more shit eating, if that was possible "That'd be you not me, Kitty."
"Shut up and concentrate."
"On you, no problem."
"On what you're doing, dickwad. I'm taking my hand away." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti