torstai 21. elokuuta 2014

Women's right for shoes

Myönnän: olen välineurheilija harrastuksessa kuin harrastuksessa. Kun alkuvuodesta innostuin roller derbystä, aloitin hillitysti. Simppeli aloituspaketti Kickflipboardsilta, sisältäen aloittelijoiden suosikkiluistimet eli Riedellin R3:set. Täydensin settiäni ainoastaan värillisillä toe stopeilla, enempää asiaa miettimättä valiten nätin vihreät kantikkaat mallit. 


No, aika äkkiä tuli täydennettyä tilausta. Suojien mustien osien päällystämiseen väsyi, joten tilasin TSG:n valkoisen suojasetin. Kantikas toe stop oli ärsyttävä pyörähdellessään, joten tilasin pitkävartiset Gumballit. Facebook-kirppikseltä löysin Triple8:n kypärän. Radarin Cayman-rullat olivat kankeat, joten tilaukseen lähtivät Atomin Poisonit. Ja pehmeämmät cushionit menoa parantamaan. Ja nyt syksyksi olen jo hankkinut sisätreenejä varten astetta muhkummat polvisuojat.

Alkuvuoden päällystin luistinten kärjet itse ompelemillani toe capeilla. Luistinlainasta sain palkaksi nahkaiset toe capit, ja ne ovat kyllä helpottaneet kovasti elämää, huomattavasti pitkäikäisemmät. R3:set paljastuivat melko pian vähän liian isoiksi, joten hankin niihin omaan jalkaan mukaillut pohjalliset. Ajan kuluessa luistimet ovat venuneet todella paljon liian isoiksi. Tuplanauhoituksella olen saanut kuitenkin paljon pelastetuksi. 



Niin. Ja hankin luistimeni valkoisina, ajattelin että ne näyttäisivät kivoilta. Näyttiväthän ne, ehkä kuukauden. Sen jälkeen jokainen kuluma ja isku on tehnyt niistä lähinnä kulahtaneet. Joten ovathan ne surullisen näköiset (nauhat katkeilevat käytössäni asvaltilla jatkuvasti), ja ennen kaikkea epämukavat. Liian iso koko aiheuttaa luistinten heilumisen jaloissa aina toe stoppeja käyttäessä, varpaita tulee kipristeltyä ja jalat kramppaavat helposti. Nyt olen alkanut saada mitä ihmeellisempiä rakkoja ja hiertymiä jalkoihin, vaikka aivan uutena kengät eivät hiertäneet ollenkaan. 

Joten, eikös se ole aivan oikeutettua, että tilasin tänään itselleni uudet luistimet? ;) Olen piakkoin Riedellin Wicked -luistinten onnellinen haltija, jahka pakettini saapuu Quad roller skate shopista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti