lauantai 25. lokakuuta 2014

Suorokin jälkitunnelmissa

Yliväsymys on helpottanut. Annettuani itselleni luvan olla olematta innokas (luovuttaa yritys olla kaikista innokkain, ei toivoakaan =D ), alkoi derby taas yhtäkkiä maistua. Muutaman päivän vain makasin kotisohvalla ja mietin ihan muita asioita, hiljensin vähän sosiaalista mediaakin. Sitten se into ihmeesti taas löytyikin, ja on ollut hienoa palata takaisin luistimille ja joukkueen huippuihmisten pariin!

Viime sunnuntain harjoituksista.
Välineurheilua parhaimmillaan, rullia testattavana!

Olemme porukalla ottaneet tavaksi kerran viikossa katsoa jokin roller derby -matsi yhdessä ja samalla vähän opetella sääntöjä. Tällä viikolla katsoimme Suorokin videotaltioinnin scrimmagesta, jossa PRB:stä oli kaksi refeä, kaksi pelaajaa ja yksi NSO. Meillä osallistuneille materiaali oli melko järkyttävää (paljon työtä vielä edessä!), mutta myös opettavaista. Oli hienoa nähdä omin silmin ne heikot kohdat, joista olikin saanut jo palautetta.

Jammer refenä Suorokissa. © ErikaBelazreg
Ensi viikolla pääsen kahtena päivänä refeemään, maanantaina matkaamme Turun treeneihin, minä refeämään ja muut kokeilemaan nasuilua. Perjantaina vuorostaan Tampereelle, jossa treenaavat yhdessä Tampere ja Jyväskylä. Tekemällä oppii eikö vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti