perjantai 3. lokakuuta 2014

Suorokin suunnittelua

Huomenna on sen aika! Starttaamme Porista klo 5.30 kohti Helsinkiä, autolastillinen porilaisia saatiin kasaan ensimmäistä derby-konferenssia varten. Tänään olen vapaapäivän kunniaksi viettänyt päiväni suunnitellen huikeaa derby-viikonloppua, ja tämänpäiväisiä fresareidemme sirklaus-treenejä (ja poistattanut viimeisen viisauden hampaani, mutta se ei ehkä ole niin huikeaa).

Olen Suorokkiin ilmoittautunut tuomaripuolelle, ja loistavan kuuloista matskua onkin lukujärjestyksessä. Lauantaina oli niin monta mielenkiintoista keskustelupaneelia, että ohjelmastani löytyy vain puoli tuntia luistelua. Sunnuntain scrimmaget toivottavasti sitten tasoittavat tilannetta. Kaiken kaikkiaan opettava viikonloppu on varmasti luvassa, koitan kirjoittaa jotain reportaasia ensi viikolla.


Ja tosiaan, tänään fresareiden kanssa opetellaan sirklaamaan, vuorossa on tuoreen lihamme viides luistelukerta. Tutustumme myös lähemmiin drilliin nimeltä Don't leave me hanging, johon liittyen kuvan lankku.

Fresari-matskummekin vaikuttaa lupaavalta (huikeelta! Sanaa liikakäyttäen), tuskin maltan odottaa marraskuun puoliväliä kun jengimme kasvaa ja saamme treeneihin todellista pelillisyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti