perjantai 13. helmikuuta 2015

Huh kiirettä!

Töissä on ollut rankkaa, joten blogin puolelle ei ole pahemmin aikaa liiennyt. Derbyä on kuitenkin tapahtunut runsaasti viime postauksesta kuluneen kuukauden aikana. Kuten EROC, Eurooppalaisen roller derbyn konferenssi!

Berliinin tunnelmia. 
Yllä pientä kuvakollaasia, toivottavasti joskus saan raportoitua tarkemmin millaista oli. Mutta lyhyesti, tästä saksalaisesta kaupungista pidin, mukavan erilainen ja ristiriitainen, ja ihmiset puhuivat englantia. Oli mielenkiintoinen konferenssikin, oppi paljon asioita erityisesti valmentamisen, mutta myös vähän toimitsemisen kannalta. Ja tutustui uusiin ihmisiin, tällä reissulla lähinnä suomalaisiin.

Berliinin jälkeen olen myös ollut tuomaroimassa ensimmäistä kertaa oikeassa pelissä, Tampereella, ja samana viikonloppuna myös Ilmajoella scrimmagessa. Tänä viikonloppuna tuomaroin kahdessa scrimmagessa Jyväskylässä, joten harjoittelua piisaa. Edelleen on epävarma olo joka kerta kun raitapaidan pukee päälleen, mutta toiveissa siintää että ehkä joskus on sellainen olo että osaa edes jotain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti