sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Hyvää vuosipäivää...

... nimittäin minulle ja luistimille! Tasan vuosi sitten vedin ensimmäistä kertaa quad-rullaluistimet jalkaani, ja siitä se lähti. Samana iltana laitoin luistimet tilaukseen, ja kahden viikon(!) piinallisen odotuksen jälkeen omat varusteet saapuivat ja loppu on historiaa. Hienoa historiaa.

Viralliset Pori Rolling Brigaden edustuskuvani.

Tämän lajin myötä olen löytänyt liikunnan ilon, ensimmäistä kertaa elämässäni olen innoissani jostain urheilulajista. Olisi joskus mielenkiintoista laskea, kuinka monta tuntia viikossa vietänkään roller derbyn parissa. Toki, omia treenejä on vain kolme tuntia viikossa, mutta sitten on joukkueen Facebook-ryhmät, seeprojen ryhmät, NSO:iden ryhmät, ja lukuisat blogit, artikkelisivustot, tumblr-sivut, youtube-videot peleistä ja kikkailuista, pinterest-selailu... Ja kaupan päälle tietenkin reissailu ympäri Suomea toimitsijan, ja välillä katsojan, roolissa.

Vuosipäivä tuli vietettyä mukavissa merkeissä. Vaaka näytti aamulla dieetin kokonaispudotukseksi toistaiseksi -3,8 kg. Kummitytön syntymäpäivillä en sortunut herkkupöydässä, pysyin tiukkana kahvikuppini kanssa. Ja illalla huikeat tekniikkatreenit, teemana toe stopeilla kipittely, mikä on lempiaiheeni. Vietän muutenkin aina treeneissä paljon aikaa toe stopeilla keikkuen, ja nyt niin piti oikein käskystä tehdä koko 1,5 tunnin treeniaika. Pitkästä aikaa tuli myös osallistuttua pelilliseen treeniin, sekä blokkerina että jammerina. Etenkin blokkerina olo oli todella virkistävää, pitäisi varmaan joskus kokeilla kokonaista scrimmagea pelaamassa =).

Tästä on hyvä jatkaa, veikkaan että roller derbyn parissa tulee kulumaan vielä hyväkin tovi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti