perjantai 9. tammikuuta 2015

Perjantai!

Tänään on hyvä fiilis. Aamulla vaa'alla käyminen aloitti päivän mukavasti: neljä päivää noudatettua dieettiä takana, samoin taakse on jäänyt myös 1,5 kiloa ylimääräistä. Edessä on vapaa viikonloppu, ja korvista tursuavaa rahkaa ja kananmunaa korvaamaan on ostettu muutama proteiinipatukka testattavaksi, sekä Fitfarmin foorumeilta löytynyt sallittu ruoka-aine: kevyt-Polar! Olen viimeiseen asti juusto-fanaatikko, joten tämä oli loistava uutinen.

Tänään olikin hyvä tehdä lounaaksi täytettyjä tomaatteja kyseisellä juustolla, sai hyvin energiaa suunnitella illan treenit. Valmennusvuoro tänään taas edessä, ja varsinaisen luistelutreenin lisäksi raahaan joukkuekaverit perinteiselle hölkkälenkille. Aika kehittää joukkueen oheistreenaamista (ja saan kätevästi oman aerobisen treenini siinä...), liian herkästi jää treenaaminen pelkkiin luistelutreeneihin ja se välillä ikävä kyllä näkyy kentällä. Joten treenien oheen onkin hyvä alkaa lisätä off-skatea.


Viikonlopun hemmotteluna edessä on siis kahdet huippu-luistelutreenit sekä juurikasvun pois värjääminen kotikampaamossa. Ja jos vielä saisi itsensä huomenna salillekin... Tähän asti kun viikko on mennyt ruokavalioon totutellessa ihan kotisohvalla, nyt olisi korkea aika lisätä treeniä tähän dieettiin. Mutta nyt yövuorot ovat virallisesti ohi, vapaa viikonloppu treenaten ja ensi viikolla aamuvuoroja ryydittää vähintään kolmet derby-harkat sekä Manic Run. Mikäs sen hienompaa <3

2 kommenttia:

  1. Oi, täytettyjä tomaatteja en ole vielä testannutkaan! Paprikat tuli jo hyväksikoettua. Polar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi syödä paprikaa, niin tuli sovellettua saman tien. Suosittelen! =)

      Poista