keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Dieetin kolmas päivä: tunnelmia

Kolmas päivä loppupuolella. Tämä on pisin aika, mitä olen ikinä missään dieetillä pysynyt (gofatgo:ssa hain kolmannen päivän puolessa välissä Big Macin). Ruokavalio on tiukka, mutta mieliteot ovat pysyneet hallinnassa. Ne ovat myös omituisen terveellisiä; yleensä olen himoinnut irtokarkkeja, hampurilaisia ja muuta vastaavaa. Nyt tekee mieli ananasta ja Fitness-muroja, näin päällimmäisenä.

Vähäinen hiilareiden määrä on tehnyt ajoittain kyllä tiukkaa. Päänsärky alkaa onneksi pikkuhiljaa hellittää. Viimeyön yövuorossa meinasin pyörtyä kesken kiireisen homman, kun rupesi yhtäkkiä heikottamaan. Oli onneksi sellainen hetki, että pääsin pikaiselle vesitankkaukselle ja se auttoi jaksamaan homman loppuun asti ja seuraavalle rahka-smoothielle.

Salaatteja kuluvalta viikolta.


Ruuat maistuvat, tuntuu että vaikka koko ajan saa olla syömässä, koko ajan on myös nälkä, edelleen. Syytän tästäkin hiilareiden puutetta. Tässä huomaa kyllä miten hiilaripainotteisesti sitä onkaan syönyt, ja myöskin sen, kuinka paljon puoli kiloa kasviksia päivässä oikeasti on! Koko ajan on jokin salaattiaines loppu ja saa laukata kaupassa hakemassa lisää. Tämä on tulevan arjenkin kannalta todella opettavaista, on aika lisätä arkiruokailumme kasviksia huomattavasti. Ei tarvitse sitten sitä pastaakaan vetää niin naurettavia määriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti