lauantai 3. tammikuuta 2015

Roller derby -askartelua: MVP

Meillä oli Porissa (tai oikeastaan Kokemäellä) eilen scrimmage, Mikkelin pelaajat saapuivat harjoittelemaan meidän jengin kanssa. Itse olin tuomaritiimissä, jammer refenä jälleen kerran. Todella kinkku-terässä, luistelu ei meinannut sujua ollenkaan ja penaltyjen näkeminen oli taas ihan onnetonta. Mutta tästä on hyvä aloittaa vuosi, suunta ei voi olla kuin ylöspäin...

Tällä kertaa otin vastaan myös yhden ylimääräisen nakin. Peleissä on tapana pelaajien muistaa toisiaan pienillä diplomeilla, parhaalle blockerille, jammerille sekä most valuable player -palkinnoilla. Minulla oli visio aiheesta, ja tällä kertaa päätin sen toteuttaa.


Päätin hyödyntää luistelukelvottomat Radar Caymanini kierrättämällä ne pokaaleiksi! Pohja on tiivistä askartelu-styroxia, rullien päällä ja ympärillä prikaati-teemaisesti pyssyjä miehen warhammer-varastoista ja nätti pronssipinta vielä päälle. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka aikaa oli vain yksi päivä askarrella, ja suunniteltu kynäruiskumaalaus ei onnistunutkaan. Mieheke onneksi osallistui talkoisiin ja huolehti maalipinnan pokaaleihin perinteisesti sutimalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti