keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Derby-kuulumisia

Kauheaa kun on taas derby-intoilu päällä( tai siis hienoa =D)! Flunssa-tauteilu meni onneksi ohi viikonlopun aikana, kun sitkeästi makasi koko viikonlopun, ja maanantaina pääsi taas iloisesti liikunnan pariin. Olen derby-treenien ohella alkanut käymään uimassa, ja reidet ovatkin nyt pysyvästi jumissa kun kaikki treenailu painottuu alavartalon lihaksiin.

Ne uudet suojani. Kuva täältä
Eilisissä treeneissä sain uusia varusteita testiin: tilailin Saksasta rollerderbyhousesta vähän päivitystä luistimiin. Ensimmäinen rookie-suojasettini oli kokoa liian iso, paremmin istuvat uudet suojat olivatkin nyt jokseenkin valaiseva ilo (ostoskoriin päätyi TSG:n suojat). Aiemmin tilaamani sure-gripin kantikkaat toe stopit ovat olleet käytössä hankalat kääntyillessään, ja hiukan liian lyhytvartisetkin. Eilen sain käyttöön uudet Gumballit, jotka olin ihmeekseni säätänyt liian pitkiksi =D. Lisäksi vaihdoin luistimiini uudet cushionit, jotka olivat todella hämmentävä kokemus! Joustavammat kuminpalaset tekivät vaappuvan tunteen, ja aiemmin tahmeankin tuntuiset Poison-rullani tuntuivat ajoittain jopa lipsuvilta. Taas saa vähän opetella asioita uudelleen, mutta silti on sellainen olo, että tuunaus kannattaa. Vielä kun oppisin sitomaan luistimet jalkaani niin, että ne tukisivat jalan asennon juuri oikein...

Mahtavien treenien jälkeen oli tänään kiva jatkaa taas pelin sääntöjen parissa joukkuporukalla. Kohtasin kuitenkin ison järkytyksen: olen laskiaisesta asti ollut karkki- ja sipsilakossa, mutta nyt sääntöluennolla siitä hieman lipsuin, sortuen juustonaksuihin. Mutta ei olisi kannattanut; jo unohduksiin jääneet mahakivut palauttivat mieleen yhden syyn lisää, miksi ei kannata syödä herkkuja. Nyt onkin hyvä mieli palata takaisin sipsettömään arkeen =)

Luvassa on lähitulevaisuudessa myös kivoja, isompia derby-tapahtumia. 22.3 on derby-turnausta sekä Jyväskylässä, että Helsingissä. Itse olen kallistumassa Pohjola cupin suuntaan tällä kertaa. Ja tänään tuli myös tieto, että Helsingin Kallio Rolling Rainbow järjestää 26.4 bootcampin, jossa olisi mahdollisuus myös suorittaa Minimum Skillsejä! Jännittää, ja epäilyttää tulisiko tuosta mitään, mutta kokeilemaan ajattelin mennä (ainakin sitä jaksanko muka koko bootcampin 12-tuntisen luistelupäivän =D ). Eilisissä treeneissä ensimmäistä kertaa kokeiltiin 5 minuutin luistelua, sain kasaan 19 kierrosta. Että vielä on matkaa vaadittuun 27 kierrokseen....

Tämän romaanin lopuksi voisikin sitten laittaa kevennykseksi kuvan, johon törmäsin inspiraatiokuvasivusto Pinterestissä. Tämä kuvaa fiiliksiäni aika usein treeneissä, kun jalkojen holvikaaret vain kramppaavat ja kramppaavat, mutta vauhti jatkuu muutamalla kirosanalla höystettynä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti