tiistai 18. maaliskuuta 2014

Seuraava palautusjuoma testiin

Gutzyn purkkini alkaa vedellä viimeisiään, ja hankinkin jo seuraavan proteiinijuoman testattavaksi. Aloittelevana kuntoilijana ajattelen, että ei nyt vielä kannata mihinkään rutinoitua, vaan kokeilla mahdollisimman monet vaihtoehdot läpi.

Kuva täältä
Nyt vuoroon tuli aloe vera -tuotteiden Forever, ja heidän vaniljapirtelön makuinen palautusjuomansa. Pääsin maistamaan tuotetta Foreverin suoramyynti-tapahtumassa, ja ihmeekseni vaniljajuoma ei ollut ällöttävän makeaa (vaikka makeaa se kyllä on!). Viime viikolla joinkin juomaa jo suositellun annoksen treenin jälkeen, eikä makeus ällöttänyt suuresti shakerin loppumetreilläkään. Tärkeä vaatimus minulle on, että palautusjuoma on juomakelpoista ihan veteen sotkettuna, olen melko nihkeä juomaan maitoa. Tämä palautusjuoma toimiikin hyvin veteen sekoitettuna (toisin kuin esim. Fastin Dietmix...)

Palautuvuudesta en oikein osaa vielä sanoa mitään. Viime viikon treenien jälkeen olin monta päivää aivan jumissa, mutta uskoisin että se johtui kahtena peräkkäisenä päivänä tekemistäni reisitreeneistä, eikä tehottomasta palautusjuomasta. =D Katsotaan millainen tunnelma huomenna on, nyt otin tarkoituksella kevyesti eilisen uintitreenin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti