lauantai 1. maaliskuuta 2014

Viikon linkkivinkit III

Tänään alkaa 31 päivän kyykkyhaaste. Eli niitä työvälineitä derby-tytön teräsreisiin. Haasteelle on myös tapahtumasivu Facebookissa, ryhmä joka tulee luultavasti tarjoamaan tsemppausta piiitkän maaliskuun aikana. Linkki haasteen ohjeisiin tässä


Netflix-vinkkinä voisin mainita, että kyseisestä leffa- ja sarjapalvelusta löytyy yksi suosikkielokuvistani, Drew Barrymoren ohjaama Whip It, banked track -maailmaan sijoittuva derbyelokuva. Netflixistä leffa löytyy Roller girl -nimellä.

Tänään pelataan Helsingissä kansainvälistä derbyä, kun Suomi ja Ruotsi ottavat yhteen sekä naisten että miesten otteluissa. Itse en pääse paikalle, mutta suunnitelmissa olisi vilkaista pelien live-streamiä täältä. Naiset pelaavat klo 16, miehet klo 18.30.

2 kommenttia:

  1. Oi, toi Suomi-Ruotsi matsi oli niiiin jännää katsottavaa, erityisesti naisten osalta! Ihan mahtava tunnelma Pasilassa. Oon itse nyt fresarina Kalliossa, täytyy jäädä seurailemaan sun blogia kun ollaan vähän samassa vaiheessa menossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin paljon kyllä harmitti etten päässyt paikan päälle katsomaan. Siitä saa ihan uutta virtaa omaan harjoitteluun kun näkee pelejä =)

      Poista