keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Rullakokoelma

Kun sen rullapostauksen kerta lupasin, niin tässäpä sitä tulisi. On saattanut mennä ehkä "hieman" överiksi, ottaen huomioon että olen harrastanut lajia vasta reilun puoli vuotta...

Mutta, nyt rullani esittelyyn.

Rulla: Radar Cayman
Koko: 62 mm x 43 mm
Kovuus: 95A

Kammottavassa maineessa olevat Caymanithan ne siinä. Nämä tulivat ensimmäisten luistimieni eli R3:sten vakiorullina mukana, ja ei ole tullut kovin monta kertaa näillä luisteltua. Mielikuva on, että tärisevää, jäykkää menoa oli. Rullia haukutaan paljon, ja sen perusteella minäkin melko nopeasti päätin hankkia uudet rullat. Luistelimme alkuun likaisella, liukkaalla parketilla, ja lipsuvaa menoa oli.

Mielenkiinnosta voisi kokeilla kyllä näitä rullia uudelleen, katsoa onko parantunut luistelutaito muuttanut vaikutelmaa rullistakin. Jos ei, niin ainakin näistä saa väkerrettyä tosi hienoja pokaaleja! =DRulla: Atom Poison Slim
Koko: 59 mm x 38 mm
Kovuus: 84A

Caymanien perään päätin hankkia hybridi-renkaat, ei tarvitsisi sitten hankkia niin monia renkaita kun voi näillä mennä uloskin (hah!). Ja näistä renkaista olen kyllä tykännyt. Ensi alkuun tuntuivat Caymaneihin verrattuna jopa tahmeilta, mutta luistelutaitojen kehittyessä nämäkin tuntuvat kyllä lipsuvan, erityisesti kurveissa. Isoin syy on luultavasti käyttämämme parketin uskomaton pölyisyys.

Jonkin verran Poisonit kyllä ovat kesän aikana asvaltilla kuluneet ja reunoista pyöristyneet, ja sen on huomannut nyt sisäkäytössä, rengas on ikävän paljon kärsinyt kesästä. Siksi päätinkin loppukesästä metsästää itselleni jotkin kivat uudet sisärenkaat ja jättää Poisonit pääsääntöisesti ulkokäyttöön.


Rulla: Radar Flat Out
Koko: 62 mm x 43 mm
Kovuus: 88A

Nämä rullat olivat siis se seuraava hankinta. Ja ennen kaikkea nämä olivat Sulo Vilén -hetkeni (kun halvalla sai), mutta olin kyllä kuullut, että ovat ihan hyvät rullatkin =D. Itseasiassa joukkueessamme useammalta löytyvät nämä rullat ja palaute on ollut positiivista.

Itse en olekaan vielä näitä päässyt käyttämään, olen syksyn aikana päässyt sisälle luistelemaan vasta ihan pari kertaa, ja näiden edelle ovat ajaneet uusien luistinten mukana olleet rullat. Mutta kyllä nämäkin pian vuoronsa saavat, luultavasti jo tämän viikon perjantaina pääsevät testiin fresareiden liukkaalla treenialustalla. Vielä on harkinnassa käytänkö pelkästään näitä rullia vai miksaanko...


Rulla: Radar Tuner
Koko: 62 mm x 43 mm
Kovuus: 93A

Nämä rullat siis tulivat uusien Wicked -luistimieni mukana. Oikeastaan minkäänlaista aiempaa käsitystä minulla ei näistä rullista ollut, kenelläkään joukkueestamme ei näitä rullia ennestään ollut. Ajattelin kuitenkin, että eiköhän tämän tasoisissa luistimissa ihan hyvät rullat tule mukana. Tätä rullaa sai myös monenlaisella kovuudella valita luistimien mukaan, mietin että tätä kovuutta voisi koittaa miksata Flat Outien kanssa.

Olen nyt päässyt luistelemaan niillä nyt kahdella eri pinnalla, kahdessa eri treenitilassamme. Ja vaikutelmat ovat hyvin erilaiset. Toisella lattiallamme nämä ovat jopa tahmeat, toisella lipsuvat ihan minne sattuu. Alkutunnustelu on siis vielä menossa, mutta mitenkään älyttömän ihastunut en näihin(kään) Radareihin ole.


Valkoiset rullat: Atom Boom Slim
Koko: 59 mm x 38 mm
Kovuus: Firm (ei varsinaista durometer-lukemaa, verrattavissa kovuuteen 88A)

Mustat rullat: Atom DNA
Koko: 59 mm x 38 mm
Kovuus: 86A

Nämä ovat nyt sitten viime viikonlopun ostos Double Threat Skatesista Lontoosta. Selitin myyjille, että minulla ei ole oikeastaan mitään rullia, jotka olisivat tarpeeksi gripit liukkaalla, likaisella harjoittelualustallamme, ja heistä blokkerina pelaava suositteli muutamia yhdistelmiä, joista päädyin valitsemaan tämän Atomin sekoituksen. Ihan vain koska olen pitänyt enemmän Poisoneistani kuin mistään muista rullista toistaiseksi. Nämä pääsevät ensimmäisen kerran testiin luultavasti ensi sunnuntaina, katsotaan miltä tuntuu.Tällainen kokoelma on päässyt karttumaan, ja näillä on sitten tarkoitus pärjätä ainakin ensi vuoden syksyyn asti! Poisonit saavat palvella vielä ensi kesänkin ulkona, erillisiä ulkorullia en aio vieläkään ostaa. Tämänvuotiset derby-shoppailut ovat muutenkin olleet niin laaja-alaiset, että pitäisi pärjätä pitkän aikaa (uusi kypärä kyllä tarvitsisi hankkia... =D ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti