lauantai 15. helmikuuta 2014

Viikon linkkivinkit

Derby-kirjavinkkinä toimii kokonainen sivusto, kirjaportaali Goodreads, ja sivuston mahtavat listaukset kuten linkin johdattama lista Roller derby-kirjoista. Sieltä löysin vinkkejä, mitä lukea. Näitä kirjojahan saan Amazonilta kindle-(e-)kirjaversioina. Kindlen lukijaa minulla ei ole, vaan olen ladannut kyseisen sovelluksen älypuhelimeeni. Kaikista kindle-kirjoista saa kätevästi samplen, eli lukumaistiaisen. Jos kirja vaikuttaa hyvältä, voi kokeilun jälkeen vasta ostaa sen itselle.


Tuunaussivustona voisin mainita mahtavan DIY-blogin, jonka ohjeen mukaan olen väsäillyt toe-capit luistimiini. Bloggaajan kaavat ovat selkeitä, ja ohjeet sisältävät kivasti vaihekuvia. Tästä blogista sain myös ajatuksen derby-kypäräni tuunaamiseen (tästä lisää toisella kertaa).

On ilo etsiä upeita, näyttäviä ja tyylikkäitä derby-kuvia internetin ihmeellisestä maailmasta. Tällä kertaa voisin postata kivan kuvan, joka löytyi derby-kuvaamisesta kertovan artikkelin yhteydestä. Itse artikkelikin antaa hyviä vinkkejä valokuvauksesta innostuneille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti